Angyal Púder
Dombóvári Edina sminkes és sminktetováló, kozmetika

Smink

"A jól sikerült smink nem látszik, csak maga a nő."

Esküvői smink

Érdemes szem előtt tartani, hogy az esküvői smink markánsabb, mint a hétköznapi. A nappali sminknél erősebb, a glamour sminknél viszont visszafogottabb. A középút megtalálása kulcsfontosságú. Javaslom, hogy elkészítését bízd szakemberre, aki tudni fogja, milyen smink mutat jól a fényképeken, valamint közelről és távolról is.

Vendégeimmel előtte mindig konzultálok és szükség esetén a Menyasszonyok karját, a dekoltázsát, a vállát és a hátát is lealapozom, hogy gyönyörűen mutassanak a Nagy Nap minden percében.

Problémás bőr esetében legalább 6 hónappal az esküvő előtt érdemes felkeresni egy kozmetikust. Szépen ápolt bőrre sokkal szebb sminket lehet készíteni! Normál bőr esetén egy hónappal az esküvő előtt érdemes egy tisztítást és hidratálást elvégeztetni, egy héttel az esküvő előtt pedig bőrápolást, bőrfeltöltést.

Ha a szemforma megkívánja a műszempillát, és valaki a 3D szempilla mellet dönt, érdemes azt is időben, néhány nappal az esküvő előtt felhelyeztetni, hiszen az épített pillák a felrakás utáni két napban fokozott odafigyelést igényelnek. A smink elkészítésére a Nagy Napon legalább 1,5 órát kell számolni, valamint érdemes előtte egy Menyasszonyi próbasminket készíttetni.

Szeretem megismerni a vendégeimet, hogy a leginkább hozzájuk illő sminket tudjam elkészíteni számukra.

Professzionális, vízálló és kizárólag jó minőségű alapanyagokkal dolgozom, mely biztosan tartani fognak az egész este folyamán.Igény esetén mintarúzst biztosítok a vendégeimnek.A helyes sorrend:először a frizura készüljön el, aztán a smink. Érdemes még beszerezni egy jó minőségű sminklemosót is. A professzionális smink anyagok jóval tartósabbak a lakossági smink anyagoknál, de ennél fogva az eltávolításuk is nehezebb. 

A legfontosabb , hogy az egyéniségünknek megfelelő sminket viseljük a Nagy napon is, amiben természetesnek és gyönyörűnek érezzük magunkat.

 

Dombóvári Edina e.v Adószám: 66933430-1-24
A honlapon található képeket szerzői jogok védik, azok
felhasználása engedélyköteles. Minden jog fenntartva 2018.